пʼятниця, 12 травня 2017 18:16

Правоохоронці затримали керівника тітушок - Аваков

Правоохоронці затримали керівника тітушок - Аваков
Правоохоронці затримали чоловіка, який керував "тітушками" під час подій 9 травня. Фото: Диалог.UA

Правоохоронці затримали чоловіка, який керував "тітушками" під час подій 9 травня.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, передає "Українська правда".

"Сили поліцейських спецпризначенців та карного розшуку кримінальної поліції Дніпра сьогодні затримали особу, яка керувала діями "тітушок" у Дніпрі під пам'ятником Слави. Цей діяч і раніше притягувався до кримінальної відповідальності", - зазначив Аваков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд арештував одного з учасників масових сутичок у Дніпрі

Затримання відбулося у Новомосковську.

"Це 27-річний місцевий мешканець, який має багате кримінальне минуле. Саме він керував діями молодиків, які жорстоко побили ветеранів АТО", - додав речник Нацполіції Ярослав Тракало.

9 травня в місті Дніпро сталася масова бійка, було травмовано 14 осіб, а за підозрою в причетності до сутичок затримано 15 осіб. Сутичка сталася між колоною Опозиційного блоку, яку очолив колишній регіонал Олександр Вілкул, та ветеранами АТО. Двох ветеранів забрали в лікарню. У бійку втрутились представники поліції. Внаслідок сутичок у деяких активістів розбиті голови, частина з них - затримані. Приводом для бійки стали червоні прапори, які тримали дехто з учасників колони. Тож ветерани АТО зупинили цю колону та вимагали прибрати "червоне ганчір'я".

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці затримали керівника тітушок - Аваков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі