неділя, 22 жовтня 2023 19:55

"Ганебна ситуація": шоумен Юрій Ткач виправдався за проведення весілля блогеру, який влаштовував "п'яні вечірки"

Актор студії "Квартал 95" Юрій Ткач, який став ведучим на весіллі фігуранта справи про "п'яні вечірки" із секс-насильством заявив, що не знав конкретно, у кого проводить свято.

Він визнав, що це "ганебна ситуація", і пообіцяв віддати свій гонорар на потреби ЗСУ. Про це повідомив в Instagram.

"На превеликий жаль, про його скандальний бекграунд ні я, ні моє оточення реально не знало. А дізнався про цю гучну справу, тільки зі вчорашніх публікацій. Приймаючи комерційні замовлення, ми з дружиною, яка є моїм менеджером, першочергово запитуємо, чи дотичні люди, у яких я проводитиму весілля, до політики, та яку позицію щодо війни РФ в Україні мають", - зазначив шоумен.

При цьому, наголосив Ткач, прізвища, профайли наречених, чи будь-яка інша персональна інформація - не завжди буває нам відома.

"Чи заслабкі це фільтри? Вже розуміємо, що так. Чи зроблені висновки? Однозначно, і колеги з ринку мають теж до них дослухатися. Ми живемо і працюємо в умовах великої війни, і як публічні люди, які несуть на собі відповідальність перед громадськістю, маємо дуже обережно ставитися до всього, що робимо", - сказав Ткач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодики-блогери знущалися з дівчат: Нацполіція зловила кривдників

Комік заявив, що визнає цю ситуацію ганебною.

"Всі наслідки приймаю й обіцяю, що більше подібних ситуацій за моєї участі не станеться! Щодо гонорару за це весілля - вже сьогодні передаю військовим мавік і старлінк, які в тому числі були придбані за цей гонорар. Всі гроші до копійки за це замовлення підуть і на інші добрі справи, результати яких ви обов'язково побачите", - сказав він.

Ткач додав, що сподіваюся на розуміння і на те, що суспільство незабаром отримає відповіді на всі питання, що стосуються цієї гучної справи.

"Бо питань залишилося багато", - прокоментував Ткач.

Автор: Скріншот
  Юрій Ткач, який провів весілля учаснику "п'яних вечірок" у Києві, виправдався перед українцями
Юрій Ткач, який провів весілля учаснику "п'яних вечірок" у Києві, виправдався перед українцями

Як зірки відреагували на публікацію Ткача

Зіркові колеги й друзі підтримали Ткача в коментарях під його постом із виправданням в Instagram.

"Завжди знав, що ти пі*датий тіп!", - зазначив актор Тарас Цимбалюк.

"Реакція здорової людини", - додав ведучий Анатолій Анатоліч.

"Юро, моя повага", - написала акторка Наталка Денисенко.

Співак Віталій Козловський навіть назвав Ткача "братом".

"Юро, я знаю особисто, скільки ти всього робиш для військових, тому я з тобою, брате!", - відреагував співак, який служить в ЗСУ.

Шоумен Юрій Ткач провів весілля горе-блогеру Олегу Захарову, який разом із друзями організовував "п'яні вечірки" в Києві, на яких споювали та кривдили дівчат, знімали це на відео та поширювали у мережі.

Весілля відбулося у одному із найдорожчих готельних комплексів країни Edem Resort Medical & Spa. Про це повідомив журналіст Андрій Лохматов у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «"Ганебна ситуація": шоумен Юрій Ткач виправдався за проведення весілля блогеру, який влаштовував "п'яні вечірки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі