понеділок, 01 листопада 2021 14:41

"Потрапила у велику біду" - онкохворій викладачці бандури на операцію потрібна допомога

Автор: Фото надане Наталією Любашенко
  Онкохворій 64-річній Людмилі Кінчар із міста Ватутіне на Черкащині потрібна операція по заміні правого суглобу. Її вартість операції становить 110 тис. грн.
Онкохворій 64-річній Людмилі Кінчар із міста Ватутіне на Черкащині потрібна операція по заміні правого суглобу. Її вартість операції становить 110 тис. грн.

64-річна Людмила Кінчар із міста Ватутіне на Черкащині потребує операції по заміні правого суглоба. Жінка є онкохворою. Вартість операції - 110 тис. грн.

"Людмила Вікторівна моя колега. Вона викладачка бандури у нашій мистецькій школі. Потрапила у велику біду. Маючи онкозахворювання, з яким мужньо бореться вже другий рік, нещодавно упала і зламала шийку стегна на правій нозі. Необхідна операція по заміні суглобу, - розповіла Gazeta.ua директор закладу Наталія Любашенко. - Наша Людмила Вікторівна надзвичайно чуйна, добра, скромна людина. Вона великий професіонал своєї справи. Понад 40 років працює в нашій школі. Виховала дуже велику плеяду учнів, які продовжили навчання у вищих мистецьких закладах і тепер працюють не тільки в Україні, а й за кордоном. Таких людей, як Людмила Вікторівна, дуже мало на світі. Ми вболіваємо за неї всією душею. На операцію потрібно 110 тисяч гривень. Ми зібрали кошти скільки могли, але їх катастрофічно не вистачає. Звертаємося до колишніх учнів, однокурсників, друзів, земляків і просто до небайдужих людей допомогти у вирішенні проблеми".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дитину видавили і забрали в реанімацію" - мати просить допомоги на реабілітації сина

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 4149 4991 4649 2622 (дочка Кінчар Тетяна Юріївна).

Зараз ви читаєте новину «"Потрапила у велику біду" - онкохворій викладачці бандури на операцію потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі