неділя, 27 серпня 2017 13:55

Полторак розповів про загрози для України від російських навчань в Білорусі

Полторак розповів про загрози для України від російських навчань в Білорусі
Після навчань "Захід-2017" в Білорусі загрозу повномасштабного вторгнення Росії на територію України не можна повністю виключати. Фото: ТСН

Після навчань "Захід-2017" в Білорусі загрозу повномасштабного вторгнення Росії на територію України не можна повністю виключати.

Таку думку висловив міністр оборони України Степан Полторак.

"Крім демонстрації сили, вчення такого розмаху цілком можуть служити прикриттям розгортання ударних угруповань військ Росії, зосередження засобів ураження і запасів матеріальних ресурсів на операційних напрямках і обробки варіантів застосування таких сил", - повідомив Міноборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міноборони отримало від США $22 млн

За його словами, Міноборони детально відстежує ситуацію про пересування російських військ уздовж українського кордону. А також відомство підтримує високу бойову готовність лав ЗСУ, щоб в разі необхідності потужно відреагувати на небезпеку.

14-20 вересня заплановане спільне стратегічне навчання Білорусі і Росії "Захід-2017". За попередніми даними, у навчанні візьмуть участь до 13 тис. військовослужбовців.

Зараз ви читаєте новину «Полторак розповів про загрози для України від російських навчань в Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі