неділя, 07 квітня 2019 21:23

Поліція обшукала чоловіка, який показав Зеленському гранатомет

Поліція обшукала чоловіка, який показав Зеленському гранатомет
Чоловік записав відео Зеленському з гранатометом у руках. Фото: ТСН

Киянин записав відеозвернення кандидату в президенту Володимиру Зеленському. Чоловік показав ручний протитанковий гранатомет, запитав, що це за предмет, та заявив, що дає на відповідь 24 години.

У соцмережі Facebook запис заблокували, а до чоловіка наступного дня прийшли з обшуком правоохоронці. Про це ТСН.ua стало відомо з власних джерел.

У квартирі знайшли портрет Адольфа Гітлера та наліпки націоналістичних організацій.

Затриманий пояснив, що не намагався погрожувати Зеленському – просто підтримав флешмоб. За його словами, гранатомет відстріляний. Тому безпечний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков пообіцяв забезпечити повну безпеку під час президентських дебатів

З'ясувалося, що чоловік служив в зоні АТО добровольцем. Раніше був засуджений. Відбув дев'ять років у Білоцерківській виправній колоні на Київщині. Ще один суд щодо нього триває і зараз - через нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Національна поліція випустила в центрі Києві мобільні групи швидкого реагування, які будуть нести службу щодня.

Працюватимуть чотири піші групи по 10 правоохоронців в кожній: офіцер поліції діалогу і 9 співробітників поліції особливого призначення і тактико-оперативного реагування.

Зараз ви читаєте новину «Поліція обшукала чоловіка, який показав Зеленському гранатомет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі