середа, 16 січня 2008 13:11

Пол Маккартні зробив косметичну операцію (ФОТО)

 
Знаменитий музикант зробив собі косметичну операцію в Нью-Йорку: йому видалили зморшки навколо очей, а також шкіру, що обвисла.

Враховуючи все, що йому довелося пережити останнім часом, серові Полу Маккартні цілком можна пробачити появу пари нових зморшок. Проте, 65-річний співак, мабуть, не був задоволений своєю зовнішністю.

Друзі говорять, що незадовго до операції на серці в Лондоні, музикант зробив собі косметичну операцію з омолодження обличчя в Нью-Йорку. А саме, йому видалили зморшки навколо очей, і обвислу шкіру під і над ними. В результаті обличчя екс-бітла тепер виглядає набагато молодшим.

Фотографії, зроблені на початку минулого року, демонструють, як розлучення з Хізер Міллс позначилося на його зовнішності. Сер Пол виглядав потертим, з цілою сіткою зморшок навколо очей.

Хоча операція на серці у вересні, поза сумнівом, поліпшила кровотік і відповідно колір обличчя, вона навряд чи пояснює зникнення в"ялої шкіри.

Лондонський пластичний хірург Олексій Карідіс говорить: "Його нижні повіки виглядають по-іншому. На пізніших знімках ця область набагато чистіша". "Над обома очима у нього значно менше шкіри, ніж раніше", - додає він.

Проте пластичний хірург Люсі Клансі висловлюється обережніше: "Я б сказала, що між цими двома фотографіями він скинув багато ваги".

Тим часом прес-секретар Пола Маккартні назвав всі чутки про те, що йому робили пластичну операцію, нісенітницею, пише газета Daily Mail.

Зараз ви читаєте новину «Пол Маккартні зробив косметичну операцію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі