вівторок, 05 серпня 2008 16:19

Поки п"яна мати спала, собака загриз 2-річну дівчинку

У Красноярському краю собака загриз на смерть 2-річну дівчинку. На тілі малятка лікарі налічили більше 20 рваних ран. Виявив сестричку старший брат Діма, що повертався додому з магазина. Хлопець вбіг в двір свого приватного будинку і побачив, як їх сторожовий пес Дік буквально гриз його сестру Аліну.

Підліток відігнав Діка і переніс Аліну подалі від нього, після чого викликав "швидку". Дівчинка померла по дорозі в лікарню.

Як з"ясувалося, поки пес терзав маленьку Аліну, удома була її мати. Із слів самої жінки, вона спала удома разом з іншою своєю дочкою. Крик молодшої дочки вона не чула. Як встановило слідство, жінка знаходилася в стані алкогольного сп"яніння.

Мати загиблої вже давно відома міліціонерам. Вона перебуває на обліку в УВС по району Кировському "за організацію кубел". Кілька років тому в цій сім"ї померла ще одна дитина - 11-місячний син, пише КП.

Собаку-вбивцю відвезли того вечора ж на експертизу у ветеринарну лікарню. Експертам належить з"ясувати, через що тварина накинулася на дитину.

Зараз ви читаєте новину «Поки п"яна мати спала, собака загриз 2-річну дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі