неділя, 03 квітня 2022 14:37

Показали, як російські мародери відправляють "українські трофеї" родичам

Показали, як російські мародери відправляють "українські трофеї" родичам
На записі видно, що солдати ЗС РФ відправляють крадені речі: телевізори, 4 коробки з кондиціонерами AKAI, електросамокат, алкоголь з цінниками, відеокарти, витяжки, акумулятори для авто і купу іншого Фото: korrespondent.net

Оприлюднили відео, на якому окупанти-мародери надсилають крадені в українців речі.

Записи показав проєкт "Білоруські Гаюн".

Три години записів з онлайн-камери зробили в кур'єрській службі в білоруському Мозирі.

На кадрах видно, що терористи ЗС РФ відправляють крадені речі: телевізори, чотири коробки з кондиціонерами AKAI, електросамокат, алкоголь із цінниками, відеокарти, витяжки, акумулятори для авто й купу іншого. Можна помітити сумку з українського ТЦ "Епіцентр".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ґвалтують, мародерять і вбивають - окупанти чинять звірства на захоплених територіях

На відео в окупантів помітні шеврони 56-го гвардійського десантно-штурмового полку ЗС РФ, який дислокується у Феодосії тимчасово окупованого Криму. Також видно обличчя, номери телефонів і адреси доправлення агресорів ЗС РФ, які грабували українські будинки й людей.

На Київщині прикордонники затримали двох мародерів. Вони перевозили награбоване з населеного пункту, де були бойові дії. У багажнику легковика правоохоронці виявили пневматичний пістолет, прикраси, гроші, елітний алкоголь, повідомляє пресслужба МВС України в Telegram. "Автівку прикордонники зупинили під час патрулювання. Зі слів громадянина України 1990 року народження та громадянки 1994 року народження стало відомо, що вони перевозили майно, награбоване їхніми друзями", - ідеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Показали, як російські мародери відправляють "українські трофеї" родичам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі