середа, 27 грудня 2023 13:14

Погода дивуватиме: синоптикиня дала прогноз до кінця року

Найближчими днями вплив потужної області підвищеного атмосферного тиску, що розташувалась на півдні Європи, зумовить в Україні переважно суху погоду.

Ніяких серйозних опадів не передбачається, повідомила синоптикиня Наталка Діденко. Але ймовірні винятки.

"31 грудня невеликі опади побігають по північній частині України, а 1 січня опадів побільшає. 28 грудня, завтра, в більшості областей України - без істотних опадів. Південно-західний вітер залишається рвучким, часом із сильними поривами. Поки що кутаємося від вітру, бережемо себе й найближчих, оминаємо зону впливу істеричних хвиль, фільтруємо, розмірковуємо і тримаємо міцно віру в справедливість і добро. Особливо цими різдвяними днями", - написала вона.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дати

Температура повітря 28 грудня трохи знизиться: вночі у західних областях буде -1...5°С, на решті території від -2°С до +1°С.

Вдень у четвер очікується +1...4°С, на півдні та в західній частині потепліє до +4...9°С.

У Києві 28 грудня - без істотних опадів, але вітряно та прохолодно. Вночі близько нуля, вдень +2...4°С.

"Нагадую, що цьогоріч Маланки - 31 грудня, а Василя - 1 січня", - додала Діденко.

Відчутніше похолодання орієнтовно передбачається 4-5 січня.

Синоптики спрогнозували, якої погоди чекати українцям у перший місяць 2024 року. Прогноз погоди на січень в Україні оновили в Укргідрометцентрі.

Зараз ви читаєте новину «Погода дивуватиме: синоптикиня дала прогноз до кінця року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі