понеділок, 28 листопада 2016 08:43

Погода погіршиться: сніжитиме і почнуться морози

Погода погіршиться: сніжитиме і почнуться морози

Погоду України в понеділок, 28 листопада, визначатиме прохолодне і вологе повітря. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У західних, північних і Вінницькій області невеликий мокрий сніг, на решті територій - уночі помірний, вдень невеликий дощ і мокрий сніг, у південних областях вдень без опадів. На дорогах північних та західних областей місцями ожеледиця.

Вітер переважно західний, 7-12 м/с, у південній та східній частині місцями пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби від -3°С до +2°С, у південних, східних і Дніпропетровській області +1...6°С тепла.

У Києві – невеликий мокрий сніг; на дорогах місцями ожеледиця, вітер західний, 7-12 м/с; температура протягом доби близько 0°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Грудень очікується теплий

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві за весь період спостережень 28 листопада найвища температура +14°С була зафіксована 1949 року, найнижча, -16,2°С, уночі 1892-го.

У вівторок, 29 листопада, в західних, північних, більшості центральних областей України очікується невеликий сніг, вдень на заході помірний сніг, на півдні та сході – без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця.

Вітер переважно північно-західний 7-12 м/с, у західних областях місцями пориви 15-20 м/с. Зниження температури в західних, північних, центральних та Харківській областях вночі до -3...8°С, удень до 0...-5°С; у південних, Донецькій та Луганській областях вночі 0...-5°С, вдень від +3°С до -2°С.

У Києві у вівторок очікується невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Вночі зниження температури до -4...6°С, вдень 0...-2°С.

Зараз ви читаєте новину «Погода погіршиться: сніжитиме і почнуться морози». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі