субота, 05 грудня 2009 13:57

Почали затримувати підозрюваних у справі про пожежу в нічному клубі Пермі

Почали затримувати підозрюваних у справі про пожежу в нічному клубі Пермі

Слідчі затримали у справі про пожежу в клубі "Хромая лошадь" в Пермі виконавчого директора закладу Світлану Єфремову, повідомив офіційний представник СКП РФ Володимир Маркін.

Крім того, як повідомлялося раніше, в суботу вранці вже за межами Пермі був затриманий співзасновник клубу Анатолій Зак, який втік відразу після пожежі і був оголошений в розшук. На допиті він заявив, що не має відношення до нічних подій, оскільки здавав клуб в оренду.

Зак і Єфремова підозрюються в тому, що допустили порушення правил пожежної безпеки, що призвело з необережності до смерті потерпілих (частина 3 статті 219 КК РФ). За словами Маркіна, слідством встановлені й інші підозрювані, яких зараз намагаються затримати.

Як повідомлялося раніше, пожежа в нічному клубі "Хромая лошадь" (деякі джерела називають його також кафе, рестораном і баром) почалася увечері 4 грудня під час вечірки з нагоди восьмиріччя закладу. Гостями цієї вечірки були не менше 250 осіб. Згідно з першими повідомленнями, пожежі передував вибух. За попередньою версією, причиною пожежі стало необережне поводження з феєрверками.

Офіційно повідомляється про 103 загиблих і 134 постраждалих, половина з яких знаходиться у важкому стані. В даний час упізнано 23 тіла, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Почали затримувати підозрюваних у справі про пожежу в нічному клубі Пермі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі