субота, 06 травня 2017 09:40

Пневмонія у Сергія Левіна зруйнувала серцевий клапан - терміново потрібна операція

Пневмонія у Сергія Левіна зруйнувала серцевий клапан - терміново потрібна операція

У 29-річного Сергія Левіна з Луганська після перенесеної пневмонії один з серцевих клапанів перестав правильно працювати. Йому терміново потрібна операція, яка коштує 78 800 грн. Ці гроші підуть на покупку біопротеза перикардиального мітрального клапана і оксигенатора.

У 2010 році в Інституті Амосова йому зробили пластикуа трикуспідального клапана, після якої на рік дали 2 групу інвалідності. Медики запевнили, що після реабілітації інвалідність знімуть і він зможе жити звичайним життям. Через рік стан почав стрімко погіршуватися. Він почав втрачати свідомість, задихатися. Серце почало вискакувати з грудей навіть при незначних навантаженнях.

Сергій з Луганська переїхав у Київ, де працює в центрі реабілітації і психологічної допомоги. Вони з дружиною чекають скоро на народження малюка.

"Центр займається психотерапією, реабілітацією алко- і нарко-залежних, залежних від комп'ютерних ігор, психологічною допомогою воїнам АТО. Волонтерство мені дало великий досвід в психології, в розумінні людей, і наскільки важлива підтримка і допомога в скрутну хвилину. Допомагаючи людям я розумів, що моя проблема велика, але є й ті, кому ще гірше", - говорить Сергій.

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами, які розміщені на сайті або по електронній пошті.

Реквізити для допомоги:

Благодійний фонд "Серце на долоні"

Юридична адреса: 02140, г. Киев, ул. Мишуги, 8/48

ЄДРПОУ 37432793, МФО банку: 320649

р / 26001060714855 в ВАТ КБ "ПРИВАТБАНК" м Київ

Призначення платежу: благодійна пожертва на лікування Левіна Сергія.

Зараз ви читаєте новину «Пневмонія у Сергія Левіна зруйнувала серцевий клапан - терміново потрібна операція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі