середа, 06 лютого 2019 12:53

"Після удару однокласника з'явилася пухлина" — Вероніці Напорі на складну операцію потрібна допомога

Автор: Фото надане Юлією Мусієнко
  Пухлина Вероніки продовжує рости, через що виникають напади, схожі на епілепсію.
Пухлина Вероніки продовжує рости, через що виникають напади, схожі на епілепсію.

10-річна Вероніка Напора із села Степанки на Черкащині лікує фіброзну дисплазію основи черепа. Доброякісна пухлина на кістці з'явилася внаслідок удару однокласника. Дівчинка щодня бореться з болем. Потрібна операція. Її вартість становить щонайменше 200 тис. грн.

"Усе почалося в лютому 2017 року. Вероніка того дня чекала на зупинці автобуса. Однокласник штовхнув її подругу. Дочка підняла дівчинку. А він за це вдарив Вероніку в ніс. Потекла кров із носу. Донечка втратила свідомість. Через кілька тижнів у неї почалися сильні головні болі, якась незрозуміла мова. Ми обстежилися, виявили доброякісну пухлину. Вона збільшується. За останні півроку на 5 мм. На фоні цього в дитини почалися напади, схожі на епілепсію.

Увесь цей час Вероніка щомісяця змушена проходити лікування. Відвідує школу, але уроки не досиджує. Від шуму й криків у неї починає сильно боліти голова. Треба переходити на індивідуальне навчання. Чергове обстеження в інституті буде через кілька місяців. Нейрохірург каже, що поки немає онкології, Вероніку можна врятувати. Потрібна буде операція. Вона надто травматична. Її вартість становить щонайменше 200 тисяч гривень. Робитимуть в інституті неврології. Якщо не візьмуться, доведеться робити за кордоном.

Вероніка ходить в 5 клас. Дуже активна. Малює, вишиває, пише вірші. Мріє лікувати тварин. Просимо людей допомогти, хто скільки може, щоб зібрати на операцію потрібну суму", — розповідає Gazeta.ua мати Юлія Мусієнко.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 5168 7427 1418 3773 (Мусієнко Юлія Миколаївна), її контакти: 0 (98) 428 42 68.

Зараз ви читаєте новину «"Після удару однокласника з'явилася пухлина" — Вероніці Напорі на складну операцію потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі