четвер, 20 листопада 2008 12:22

Пілот літака з"їхав глузду під час польоту

Літаком компанії Air Canada, який в січні 2008 року зробив аварійну посадку в ірландському аеропорту Шенон, керувала стюардеса. Як повідомляє газета TheDailyMail, оприлюднені підсумки розслідування інциденту.

Під час польоту один з пілотів пасажирського "Boeing-767", що летів з Торонто в Хітроу, почав проявляти явні ознаки психічного розладу. Другий пілот вивів його з кабіни і ізолював, проте при цьому отримав травми запястів. У зв"язку з цим капітан літака, що перевозив 146 пасажирів, вимушений був розшукувати нових пілотів безпосередньо на борту.

Одна із стюардес заявила, що має комерційну ліцензію на керування повітряним судном. Жінці було запропоновано зайняти крісло другого пілота. Посадка пройшла успішно. За підсумками розслідування капітан літака і стюардеса отримали подяки.

Пілот, що став винуватцем інциденту, 11 днів провів в ірландській психіатричній лікарні, а потім був перенаправлений на лікування до себе на батьківщину, до Канади. Подробиці щодо його захворювання не розголошуються, оскільки не мають прямого відношення до події. Проте лікарі стверджують, що він абсолютно недієздатний. Один з пасажирів що зробив аварійну посадку "Боїнгу" розповідає, що, будучи ізольованим, пілот кричав щось про Бога.

Зараз ви читаєте новину «Пілот літака з"їхав глузду під час польоту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі