четвер, 19 серпня 2021 06:35

Під час репетиції параду військові заспівали пісню про Путіна

Під час репетиції параду військові заспівали пісню про Путіна
В Києві пройшла репетиція параду до Дня Незалежності. Фото: Громадське телебачення

Українські військовослужбовці під час репетиції параду до Дня Незалежності виконали знамениту фанатську кричалку про президента РФ Володимира Путіна.

Користувач із ніком _gibi__ опублікував в сторіс Instagram відео, на якому солдати під час репетиції параду до Дня Незалежності співають відому в Україні нецензурну пісню "Путін — х**ло".

"У радянські часи була така фраза "Когда поют солдаты, спокойно дети спят". Якраз той випадок", - коментує політолог Євген Магда під дописом журналіста Сергія Сидоренка із поширеним відео.

"Це коробка ДШВ, і вони вчора реально це співали! Спілкуюсь з учасниками особисто!", - пише волонтер і ветеран російсько-української війни Олександр Погребиський.

Відео зняте в темний час доби на Хрещатику. Військові марширують навпроти ЦУМу.

В підготовці взяли участь майже 5 тисяч осіб, у тому числі представники Сухопутних військ, ВМС, Повітряних Сил, Сил спецоперацій, Десантно-штурмових військ, а також підрозділи Нацгвардії, Нацполіціі і ДСНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через репетицію параду і перекриті вулиці невідомий погрожував пістолетом поліції

24 серпня в Україні святкуватимуть 30-річчя з дня проголошення незалежності. 18 серпня пройшла перша репетиція військового параду: фоторепортаж.

Зараз ви читаєте новину «Під час репетиції параду військові заспівали пісню про Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі