понеділок, 09 травня 2016 11:22

Під час покладання квітів у Харкові сталася бійка
3

Фото: mediaport.ua

Серія невеликих сутичок сталася сьогодні на Меморіалі Слави в Харкові під час покладання квітів до Вічного вогню біля підніжжя пам'ятника Батьківщині-матері, повідомляє Mediaport.

Коли офіційна частина церемонії була завершена і колона людей продовжувала нести квіти до пам'ятника, представник руху "Харківська хунта" Юрій Ліхота помітив біля одного з тих, хто прийшов символ - за словами Ліхоти, "в кольорах ХНР". Ліхота "зробив чоловікові зауваження", а той, за його словами, кілька разів ударив Ліхоту по голові. На шиї і на спині у Юрія Ліхоти - синці, йому розірвали футболку.

Після першого конфлікту між опонентами сталося ще кілька невеликих бійок - з тієї ж причини, через символіку. Люди з українськими прапорами просили жінок і чоловіків прибрати георгіївські стрічки.

Кількох учасників конфлікту поліцейські забрали в сторону, "на профілактичну бесіду". Під час сутички один з поліцейських постраждав, підтвердили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Харківській області. Його вдарили в ніс.

Тим часом в Києві стартував марш ветеранів "Безсмертний полк". В учасників були помічені червоний прапор і портрет Сталіна. Також присутні тітушки.

Зараз ви читаєте новину «Під час покладання квітів у Харкові сталася бійка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі