пʼятниця, 18 березня 2022 18:40

Переселенцям на західну Україну побудують міні будинки

Автор: Getty Images
  Міні будинки для переселенців приїдуть із Європи
Міні будинки для переселенців приїдуть із Європи

Для переселенців, які втекли від російської агресії на Закарпаття, зведуть тимчасові міні будинки.

Про це розповів голова Закарпатської облради Володимир Чубірко, пише hromadske.

За його словами, надати такі будинки має Європейський Союз у межах благодійного проєкту. Для успішної реалізації цього задуму залишилось врегулювати питання їхнього законного ввезення на територію України.

У Державній митній службі вже запевнили, що максимально сприятимуть розв'язанню цього питання.

Згідно з даними ООН, станом на 12 березня щонайменше 2 мільйони українців переїхали в безпечніші регіони через російське вторгнення.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну загальні бойові втрати противника зростають фактично щодня. За минулу добу до свіжої статистики додались приблизно 200 окупантів. Цифра ліквідованих військових РФ виросла до 14 200. Середня швидкість помирання російських солдатів на українській землі становить 8 осіб за годину.

Зараз ви читаєте новину «Переселенцям на західну Україну побудують міні будинки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі