четвер, 09 липня 2020 15:49

Переможцю світових математичних олімпіад на лікування раку потрібно 400 тис. грн

Студент 22-річний Денис Смірнов з Харкова перебуває в столичному центрі трансплантації кісткового мозку. У нього виявили Лімфому Ходжкіна. Хвороба стрімко прогресує. На чергову хіміотерапію потрібно 400 тис.грн.

Автор: Наталія Смірнова
  Денис Смірнов потребує допомоги
Денис Смірнов потребує допомоги

"Син захворів три роки тому. На флюрографії виявили пляму. Був поставлений неправильний діагноз – саркоїдоз. Ми обстежилися в іншому місці. Тоді й встановили, що це лімфома Ходжкіна. Лікування давало короткочасний ефект. В області шиї збільшується пухлина. Була велика надія на пересадку кісткового мозку в цьому центрі. Син пройшов підготовче лікування. Він міг стати собі донором. Але депутати Київради не проголосували за відповідне фінансування трансплантації. Разом з Денисом її чекають 16 пацієнтів. Після виходу сюжету на "1+1", київські депутати дозволили провести трансплантацію в центрі. Але був втрачений час. Тепер сину потрібна пересадка від нерідного донора. А її роблять лише за кордоном. Перед тим Денису потрібно пройти хімію препаратом Кейтрудан. Вартість на один прийом становить щонайменше 100 тисяч гривень. А треба чотири курси", - розповіла Gazeta.ua мати Наталія Смірнова.

Денис навчається на механіко-математичному факультеті Харківського національного університету ім.В.Н.Каразіна. Є багаторазовим переможцем всесвітніх математичних олімпіад.

"Син два роки перебуває в академвідпустці. Скільки раз представляв Україну на олімпіадах. І не просто був учасником команди, а привозив золоті медалі. Був відзначений президентом. Денис досить відомий в математичних колах. Мріє одужати, щоб продовжувати представляти країну на світовому рівні. Просимо всіх небайдужих людей допомогти врятувати нашого сина. Будемо вдячні за кожну гривню", - говорить Наталія Володимирівна.

Автор: Наталія Смірнова
  Денис Смірнов потребує допомоги
Денис Смірнов потребує допомоги

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: 4149 4993 4789 9989 (Смірнов Денис Олегович).

Для поповнення в інших українських банках:

РАХУНОК: 26203888858649

IBAN: UA473052990000026203888858649

БАНК ОДЕРЖУВАЧА: АТ КБ "ПРИВАТБАНК", КИЇВ, Україна

Р НОКПП ОДЕРЖУВАЧА: 3588800678

ПРИЗНАЧЕННЯ ПЛАТЕЖУ: Поповнення рахунку Смірнов Денис Олегович.

Зараз ви читаєте новину «Переможцю світових математичних олімпіад на лікування раку потрібно 400 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі