вівторок, 24 липня 2018 17:05

Педіатру дитячої поліклініки потрібна допомога на операцію на головному мозку

Автор: Фото надане Наталією Сидоренко
 

29-річний Владислав Швець з Черкас перебуває в нейрореанімації Третьої міської лікарні швидкої допомоги. У нього стався субарахноїдальний крововилив у головний мозок. Підозрюють розрив аневризми. Потрібна допомога на перевезення і лікування в столичному інституті нейрохірургії.

"19 липня Влад прийшов додому з роботи. Він працює педіатром у міській дитячій поліклініці №1. Сказав Оксані, що йому недобре, мовляв, піде приляже. Але раптом присів і почав лягати на підлогу. Оксана мерщій викликала швидку допомогу, подзвонила нашим батькам. До приїзду лікарів проводила реанімаційні заходи, вона теж педіатр. Брат був без свідомості. В лікарні зробили комп'ютерну томографію, виявили масивну мозкову кровотечу. Влад перебуває в комі, підключений до апарату штучного дихання. Щодня на лікування йде до 2 тисяч гривень. Стан важкий, але стабільний. Черкаські лікарі роблять все можливе, але основне залежить від його організму. Грошима допомагають родичі, знайомі і навіть незнайомі люди. За що ми їм всім дуже вдячні. Операцію на судинах головного мозку можна робити, як тільки Влад вийде з коми. Але в Черкасах немає необхідного обладнання. Треба госпіталізувати в інституті нейрохірургії Ромоданова. Вартість реанімобіля становить 9 тисяч гривень, а операції - 100 тисяч гривень. Опісля буде досить тривала реабілітація. Для нас важлива кожна гривня, бо це шанс на життя нашого Влада. Просимо в небайдужих людей допомоги на його порятунок або помолитися за його здоров'я", - розповіла рідна сестра Наталія Сидоренко.

Реквізити для допомоги:

Карти Приватбанку: 4149 4991 1351 1271 (мати Швець Тетяна Федорівна) або 5168 7573 0645 9399 (батько Швець Валерій Федорович).

Зараз ви читаєте новину «Педіатру дитячої поліклініки потрібна допомога на операцію на головному мозку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі