середа, 13 травня 2009 13:28

Павленко сьогодні зрозумів, що Україна має шанс прийняти Євро-2012

Павленко сьогодні зрозумів, що Україна має шанс прийняти Євро-2012

Міністр молоді, сім"ї та спорту Юрій Павленко повідомив, що Україні необхідно справитися з існуючими проблемами до 30 листопада, інакше деякі міста втратять право на проведення чемпіонату.

Інформація, яку подав міністр, збігається з тією, яка присутня в офіційному документі УЄФА. Gazeta.ua повідомляла, що фінальний матч швидше за все не проходитиме в Києві, а решта міст може взагалі можуть не прийняти матчі Євро-2012.

"Тільки що на прес-конференції президент УЄФА Мішель Платіні оголосив про рішення щодо приймаючих міст в Україні - це Київ, Донецьк, Львів і Харків", - сказав Павленко.

Він також повідомив, що УЄФА надало Україні термін до 30 листопада продемонструвати вирішення тих проблем, які існують в цих містах, і у випадку, якщо ці проблеми не будуть вирішені, то 2 з 4 міст можуть бути змінені на інші - резервні.

Натомість, УЄФА в своєму офіційному комюніке взагалі виключило Дніпропетровськ та Одесу зі списку міст-претендентів на Євро-2012. Як і Хожув з Краковом в Польщі.

"Я впевнений, що ті проблеми - а це насамперед аеропорти - будуть вирішені, тим більше що сьогодні ми отримали дуже реальний шанс стати господарями Євро-2012", - сказав міністр.

Павленко підкреслив, що Україна жорстко виконуватиме всі вимоги УЄФА по підготовці міст до Чемпіонату.

Рішення оголовсив на прес-конференції в Бухаресті вранці в середу президент УЄФА Мішель Платіні.

Корреспондент, Gazeta.ua


Зараз ви читаєте новину «Павленко сьогодні зрозумів, що Україна має шанс прийняти Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі