четвер, 26 липня 2018 18:10

Патрульні спіймали водія тролейбуса під наркотиками

  У Тернополі водій тролейбуса знаходився за кермом у стані наркотичного сп'яніння. Фото: Патрульна поліція
У Тернополі водій тролейбуса знаходився за кермом у стані наркотичного сп'яніння. Фото: Патрульна поліція

Під час перевірок перевізників у Тернополі патрульні поліцейські зупинили водія тролейбуса, який перевозив людей у стані наркотичного сп'яніння.

В його крові виявили опіати і амфетамін, про це повідомляє прес-служба патрульної поліції в регіоні.

"Інспектори помітили ознаки наркотичного сп'яніння у водія тролейбуса. Підозри поліцейських підтвердилися у медичній установі. Тест на стан сп'яніння показав вміст опіатів і амфетаміну в організмі чоловіка", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Авакова попередили водіїв: штрафи будуть рости

Патрульні склали на водія протокол за статтею про керування транспортним засобом у стані сп'яніння. Також у чоловіка вилучили водійське посвідчення, а замість нього видали тимчасовий дозвіл на право керування транспортним засобом.

 

Під час патрулювання на одній з вулиць Львова патрульні виявили автомобіль таксі Opel Astra, який був припаркований із порушенням правил дорожнього руху. За кермом таксі перебував нетверезий водій, вміст алкоголю в крові в 16 разів перевищував норму.

Зараз ви читаєте новину «Патрульні спіймали водія тролейбуса під наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі