понеділок, 23 липня 2018 11:52

У таксиста виявили вміст алкоголю в крові, що в 16 разів перевищує норму

У таксиста виявили вміст алкоголю в крові, що в 16 разів перевищує  норму
На чоловіка склали протокол про адміністративні правопорушення. Фото:s.032.ua

22 липня, під час патрулювання на одній з вулиць Львова патрульні виявили автомобіль таксі Opel Astra, який був припаркований із порушенням правил дорожнього руху.

За кермом таксі перебував нетверезий водій, - пише ZAXID.NET

"Екіпаж поліції виявив автомобіль таксі Opel Astra на іноземній реєстрації, який стояв із порушенням правил дорожнього руху. Інспектори підійшли поспілкуватися з водієм та одразу побачили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік розповів патрульним, що він стоїть тут не довго, бо під час керування автомобіль зламався і він змушений був зупинитися", – йдеться у повідомленні прес-служби патрульної поліції Львівщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До кінця року автовласники знову почнуть отримувати "листи щастя"

Водієві запропонували пройти перевірку на стан алкогольного сп'яніння, на що чоловік погодився. У присутності двох свідків водій пройшов перевірку на приладі драгер. Результат – 3,26 проміле, що у понад 16 разів перевищує допустиму норму.

На чоловіка склали протокол про адміністративні правопорушення.

Водій напідпитку керував маршруткою сполученням Біла Церква - Київ.За порушення Правил дорожнього руху його зупинили на 78 кілометрі траси Київ - Одеса.

Зараз ви читаєте новину «У таксиста виявили вміст алкоголю в крові, що в 16 разів перевищує норму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі