середа, 03 січня 2024 12:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Партизани проникли на завод ракетної та авіатехніки в РФ
5

Партизани дісталися заводу ракетної техніки в РФ
Фото: t.me/atesh_ua
Партизани дісталися заводу ракетної техніки в РФ
Партизани дісталися заводу ракетної техніки в РФ
Партизани дісталися заводу ракетної техніки в РФ
Партизани дісталися заводу ракетної техніки в РФ

Українські підпільники та партизани "Атеш" проникли у Росії на завод авіаційної та ракетної техніки.

Партизанський рух українців і кримських татар зміг дістатися Мічурінського заводу авіаційної та ракетної техніки в Тамбовській області РФ, повідомили учасники руху. У Telegram вони опублікували знімки з території заводу, зазначивши, що один із місцевих працівників співпрацює з партизанами.

"Партизани "Атешу" проникли на російський авіаційно-ракетний завод і передали українським захисникам дані про виробництво та складські запаси. Підприємство виробляє електроприлади для бойових літаків Су і безпілотних літальних апаратів, компоненти направляють в Москву і Татарстан", - сказано в повідомленні.

Агент партизанів заявляє, що підприємство локалізувало низку компонентів для військових потреб після візиту китайської делегації в травні 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Партизани виявили базу окупантів у Криму

Дані щодо виробництва на цьому заводі та готової продукції на складах підпільники передали українським захисникам.

"Після недавніх варварських російських атак відпали будь-які обмеження на удари по території РФ. Тому готуємось до феєрверка. Розплата буде", - наголосили в "Атеш".

Кримськотатарський рух "Атеш" заявив про ще одну операцію проти окупантів. Партизани провели спостереження за однією з військових частин Росії в Сімферополі.

Зараз ви читаєте новину «Партизани проникли на завод ракетної та авіатехніки в РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі