вівторок, 12 лютого 2008 09:26

Пакистанське посольство в Кабулі не знає про долю зниклого посла

Посольство Пакистану в Кабулі поки не має в своєму розпорядженні інформації про місцезнаходження і долю посла Тарика Азизуддіна, який повинен був прибути на автомобілі з Пакистану до афганської столиці, але напередодні зник на межі з Афганістаном, повідомив радник посольства Пакистану в Кабулі Мухаммед Наїм-Хан.

За словами Мухаммеда Наїм-Хана, "посол мав їхати на машині зі своїм водієм".

Він також відзначив, що дипмісія не має в своєму розпорядженні інформації, де саме знаходиться Тарик Азизуддін - у Пакистані чи Афганістані.

У понеділок деякі ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що посол Пакистану нібито зник у Афганістані.

Місто Пешавар, звідки повинен був виїхати Тарик Азизуддін, знаходиться на межі з Афганістаном і поряд з контрольно-пропускним пунктом Торкхам, відстань від якого до найближчого великого афганського міста Джелалабад - адміністративного центру східної провінції Нангархар - складає всього 16 кілометрів. Від Торкхама до Джелалабада веде хороша шосейна асфальтована дорога.

Як повідомило раніше агентство "Рейтер", пакистанський посол в Афганістані щез у понеділок, коли опинився в Зоні племен на межі з Афганістаном; є побоювання, що його викрадено. За інформацією агентства, Тарик Азизуддін повертався на машині до Кабула через території, де орудують бойовики руху "Талібан". Він мав прибути на межу двох країн і там пересісти на іншу машину, але так і не з"явився в призначеному місці, повідомляє РИА Новости.
Зараз ви читаєте новину «Пакистанське посольство в Кабулі не знає про долю зниклого посла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі