середа, 06 лютого 2008 11:15

Пакистанська опозиція оприлюднила заповіт Бхутто

У вівторок Пакистанська народна партія оприлюднила зміст політичного заповіту свого колишнього лідера Беназір Бхутто. Це було зроблено для того, щоб присікти чутки про його зміст. У листі від 16 жовтня 2007 року Бхутто пропонує зробити тимчасовим главою ПНП свого чоловіка Асифа Алі Зардарі (Asif Ali Zardari).

На думку аналітиків, оприлюднення листа може укріпити позицію Зардарі, який прийняв на себе керівництво ПНП після трагічної загибелі Бхутто. Аргументуючи свою пропозицію, вона заявила: "Я пропоную Зардарі як лідера, тому що це смілива і чесна людина. Він провів у в"язниці одинадцять з половиною років і не був зломлений, не дивлячись на тортури".

Репутація Зардарі в Пакистані небезперечна у зв"язку з тим, що йому неодноразово пред"являлися звинувачення у корупції.

Нагадаємо, що парламентські вибори в Пакистані, в яких візьме участь Пакистанська народна партія, були перенесені на 18 лютого 2008 року через  загибель Беназір Бхутто під час теракту у Равальпінді 27 грудня 2007 року і пов"язані  з цим безлади , повідомляє  Лента.Ру.

Зараз ви читаєте новину «Пакистанська опозиція оприлюднила заповіт Бхутто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі