середа, 22 вересня 2021 12:00

Осіннє рівнодення 22 вересня: як воно позначиться на кожному знаку зодіака

Осіннє рівнодення 22 вересня: як воно позначиться на кожному знаку зодіака
Займайтеся спортом хоча б 10 хвилин щодня. Це допоможе протистояти осіннім застудам. Фото: pixabay.com

22 вересня - день сили й мудрості. Багато досягне той, хто не боїться перешкод і прагне до мети. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня варто загадувати бажання і ставити нові завдання, - каже астрологиня. - Ваші старання не будуть марними. Це стосується кожного знака зодіаку. Тельцям, Ракам і Овнам вдасться завоювати серце коханої людини. Терезам, Левам і Скорпіонам - досягти кар'єрного успіху. А Близнюкам, Дівам і Стрільцям - збільшити заробітки. Щастя завітає в дім Козерогів, Риб і Водоліїв. Займайтеся спортом хоча б 10 хвилин щодня. Це допоможе протистояти осіннім застудам. Візьміть кота чи папугу. Поява домашніх улюбленців покращить атмосферу в родині. Стережіться нежитю. Не спіть із відчиненими вікнами".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Дратуватиме одноманітність. Скоро вдасться покращити матеріальне становище. З покупками техніки зачекайте до жовтня. Тоді оберете хороший обігрівач, телевізор чи холодильник.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Невдалий час для флірту. Розпочнете стосунки з партнером, який перекладатиме свої проблеми на вас.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не час для стрімкого розвитку й розширення. Аналізуйте зроблене за літо й рухайтеся далі малими кроками. Придивляйтеся, у які халепи вскочать конкуренти, що діятимуть стрімголов. Вдалою буде торгівля.

Рак (22 червня - 22 липня)

Більше часу приділіть спорту. Це підніме настрій. Стережіться травмування очей. Відмовтеся від очних крапель. Перенесіть лазерну операцію.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Дратуватиме, що кохані приділяють менше уваги дому. Частину хатніх обов'язків доведеться взяти на себе. Налягайте на волоські горіхи. Їжте щоранку мед чи бджолиний пилок.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Гроші в кишені водяться, але швидко зникають. Бережіть техніку й майно від води. Пильнуйте крани у ванні, ремонтуйте дах, що протікає. Частина заробленого витрачатиметься на ремонт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 22 вересня: які знаки раптово розбагатіють

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Покращити стосунки з коханими зможете ввечері. Не говоріть про роботу. Відмовтеся від висококалорійних страв, бо погладшаєте.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Важко буде працювати на повну силу. Заважатиме все - конкуренти, брак коштів, запізнення колег. Останніми дізнаєтеся про важливі новини.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Зарплату підвищать, але й обов'язків додасться. Пару знайдете на сайті знайомств.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Зберігати фінансову самостійність буде складно. Обмежте витрати. У супермаркет ідіть зі списком закупів.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Нова закоханість розчарує. Нахлинуть спогади про колишні стосунки. Ні про що не шкодуйте. Може турбувати біль у попереку. Якщо послуги сімейного лікаря не задовольняють, підпишіть декларацію з іншим.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Бережіть від неприємностей дітей, онуків і племінників. Матимете особливий вплив на молоде покоління. Запишіться до гастроентеролога.

Астрологиня зробила детальний прогноз про те, що принесе цей тиждень кожному знаку зодіака.

Зараз ви читаєте новину «Осіннє рівнодення 22 вересня: як воно позначиться на кожному знаку зодіака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі