неділя, 19 вересня 2021 20:00

Гороскоп на 20-26 вересня: як успішно прожити тиждень, який годуватиме цілий рік

Гороскоп на 20-26 вересня: як успішно прожити тиждень, який годуватиме цілий рік
Цей тиждень принесе великі доходи працьовитим і чесним. Фото: pixabay.com

Тиждень з 20 по 26 вересня розпочнеться з повні. Не плануйте важливих зустрічей на понеділок, а підписання документів не відкладайте до п'ятниці. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Люди будуть заздрісними, зроблять усе, щоб зашкодити чужому успіху, - говорить астрологиня. – Підлеглі почнуть змагатися з керівниками, гостро відстоюватимуть свої інтереси. Тому матимемо багато звільнень. Через нервове виснаження почастішають інсульти. Насолоджуйтесь бабиним літом. Не шукайте розради в алкоголі. Висипайтеся. Цей тиждень принесе великі доходи працьовитим і чесним. Він може годувати рік, якщо не побоїтеся і візьметеся за справи, які з різних причин відкладали не раз. Успіх на вашому боці. Будьте більш наполегливі і відкриті".

Овен (21 березня - 20 квітня)

До вас проситимуться у друзі люди, які незабаром почнуть дратувати. Обмежте спілкування з ними. Видаляти катаракту краще у середу.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Вас будуть усіляко підганяти, але завдяки цьому зробите більше, ніж сподівалися. Гаманець наповниться у четвер. Зароблене краще заощадити.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Любов і підтримку знайдете вдома. Вами захоплюватимуться кохані. Спробуйте покращити стосунки. Відмовтеся від жирних страв. Споживайте більше бобів і горіхів.

Рак (22 червня - 22 липня)

Можете запізнитися на важливу зустріч. Переговори зірвуться, але ви від цього виграєте. Не налаштовуйте проти себе коханих і друзів. Бачитимете у всьому негатив, тому часто сваритиметеся.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Конкуренти намагатимуться розвідати ваші ідеї. Не дозволяйте нікому сідати за ваш ноутбук чи порпатися в документах. Хтось спробує нажитися за ваш рахунок.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Спілкування з друзями допоможе розслабитися. Серед нових знайомих є шанс розгледіти свою майбутню половинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 19 вересня: кого цей день заставить повірити у гороскопи

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

У понеділок контролюйте свої бажання. Вони здійсняться. Стережіться збитків. Перевіряйте крани перед виходом із дому. Доведеться відмовитися від власних "хочу", бо кишеня наповниться лише у жовтні.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Не руйнуйте стосунків, які будували роками. Зустріньтеся з друзями. Вони підбадьорять краще за психолога. Зняти біль у спині допоможуть фізичні вправи.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Через завантаження на роботі забудете привітати друзів із днем народження. Ставте нагадування в телефоні, що нікого не образити. Якщо не знаєте, що подарувати, краще вручіть гроші.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Розраховувати на мир і спокій у домі не варто. Галасливими будуть діти. Виконайте разом домашні завдання, візьміть за звичку вчити кілька іноземних слів перед сном.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Стримуйте цікавість. Не втручайтеся в особисте життя родичів і друзів. Обмежте спілкування із сусідами. Довга бесіда з ними перетвориться на словесну баталію.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Під час повні вдасться позбутися шкідливих звичок. Зумієте назавжди кинути пити і палити. Важким буде вівторок. Візьміть відпустку. Цього дня краще копати буряк і картоплю, ніж працювати за комп'ютером.

Астрологиня дала неочікуваний прогноз на вихідні. До її порад варто прислухатися тим, хто хоче стати успішним і знаменитим.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 20-26 вересня: як успішно прожити тиждень, який годуватиме цілий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі