середа, 19 травня 2010 12:24

Організатори "Євробачення" вважають номер Росії нудним

Організатори "Євробачення" вважають номер Росії нудним

Організатори пісенного конкурсу "Євробачення" забракували номер російського виконавця Петра Наліча і його колективу - він здався їм нудним. Російським артистам рекомендовано терміново переробити підготовлений виступ.

Як передає "Російське радіо", зокрема, постановники шоу наполягли на тому, щоб на сцені було присутнє театральне дійство. Так, Налічу запропонували тримати в руках намальований ним же портрет дівчини. Ще музикантів здуватимуть вітром і посипатимуть снігом.

Сам виконавець такою постановкою залишився незадоволений.

"У мене повний рот цього паперу, з якого сніг зроблений. Так справа не піде, треба придумувати щось інше! Мені співати заважає!", - сказав він.

Нагадаємо, таблиці коефіцієнтів авторитетних букмекерських контор свідчать, що фаворитами "Євробачення-2010" є представники Німеччини, Азербайджану та Ізраїлю. Разом з тим, шанси учасників від України та Росії потрапити навіть у фінал не такі вже й великі.

Півфінали міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2010" пройдуть 25 і 27 травня в Осло. Співачка Альоша виступить в другому півфіналі під номером вісім. Переможець конкурсу стане відомий 29 травня.

Зараз ви читаєте новину «Організатори "Євробачення" вважають номер Росії нудним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі