середа, 01 листопада 2017 20:23

Оприлюднили фото бойовика, який керував вбивством контррозвідника СБУ

Служба безпеки України опублікувала фотографію людини, яка організувала вбивство полковника СБУ Олександра Хараберюша в Маріуполі у березні цього року.

Знімок на своїй сторінці Facebook показала речниця служби Олена Гітлянська.

За її словами, це – бойовик на прізвисько "Ленін", який керує центром спеціальних операцій так званого "МГБ ДНР", створеного під кураторством російських спецслужб.

"Саме ця людина та його підопічні відповідальні за вбивство контррозвідника СБУ Олександра Хараберюша. Виконавиця диверсії вже затримана. Військова прокуратура здійснює процесуальне керівництво", – повідомила прес-секретар.

Автор: СБУ
  Бойовик на прізвисько Ленін, який керує всіма диверсантами терористів на Донбасі
Бойовик на прізвисько Ленін, який керує всіма диверсантами терористів на Донбасі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували відео скоєння теракту проти полковника СБУ

Полковник СБУ Олександр Хараберюш затримав близько 80-ти російських шпигунів та терористів. Зіграв ключову роль у виявленні і викритті трьох зрадників в рядах донецького СБУ, завербованих російською розвідкою - Третяка, Никифорова, Косяка. Також брав участь у затриманні диверсійної групи "Мангуст".

Силовики затримали донеччанку Юлію Прасолову, яка навесні встановила вибухівку в автомобіль полковника СБУ Олександра Хараберюша. Про це заявив глава Служби безпеки України Василь Грицак на брифінгу. За вбивство полковника Прасоліна отримала $15 тис. Грицак продемонстрував відео, на якому жінка розповідає про вбивство.

Зараз ви читаєте новину «Оприлюднили фото бойовика, який керував вбивством контррозвідника СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі