вівторок, 31 жовтня 2017 20:03

Затримали вбивцю підірваного в Маріуполі полковника СБУ

Затримали вбивцю підірваного в Маріуполі полковника СБУ
Олександр Хараберюш. Фото: Вікіпедія

Силовики затримали донеччанку Юлію Прасолову, яка навесні встановила вибухівку в автомобіль полковника СБУ Олександра Хараберюша.

Про це заявив глава Служби безпеки України Василь Грицак на брифінгу.

"Особу, яку обґрунтовано підозрюють у вчиненні цього терористичного акту, вивели на контрольовану нами територію і сьогодні затримали в Одесі. Вона прибула, щоб отримати біометричний паспорт. Це Прасолова Юлія Володимирівна, 13 липня 1988 року народження. Проживала в Донецьку", - повідомив Грицак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загиблий полковник СБУ спіймав 80 російських агентів

За вбивство полковника Прасоліна отримала $15 тис.

Грицак продемонстрував відео, на якому жінка розповідає про вбивство.

"Ця людина входила до так званого центру спеціальних операцій, який діє під егідою МДБ ДНР. Його очолює Євдокімов Василь Вікторович, який народився 8 лютого 1973 року. Позивний "Ленін". Центр фінансують і координують спецслужби Російської Федерації", - розповів глава СБУ.

Вранці 31 березня в центрі Маріуполя на Донеччині вибухнула машина, у якій був полковник Служби безпеки України Олександр Хараберюш. Йому відірвало обидві ноги. Чоловік помер від утрати крові в "швидкій".

Зараз ви читаєте новину «Затримали вбивцю підірваного в Маріуполі полковника СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі