середа, 20 грудня 2017 05:07

Омелян розповів, на скільки мільярдів обкрадають Укрзалізницю щороку

Омелян розповів, на скільки мільярдів обкрадають Укрзалізницю щороку
Голова Мініфраструктури Володимир Омелян: "Мінімум 15 млрд гривень щороку крадеться з бюджету Укрзалізниці". Фото: Главком

Голова Мініфраструктури Володимир Омелян заявив, що з бюджету ПАТ "Укрзалізниця" крадеться мінімум 15 мільярдів гривень щороку.

Про це він заявив в ефірі UMN.

"За моїми оцінками, мінімум 15 млрд гривень щороку крадеться з бюджету Укрзалізниці в приватні кишені. 15 млрд гривень - це будівництво швидкісної колії між Одесою і Києвом. 15 млрд гривень наступного року - це будівництво євроколії між Києвом і Львовом", - наголосив Омелян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця купила сувенірів майже на 5 млн грн

"Ми маємо впродовж двох років неграбунку абсолютно новий транспортний коридор, який поєднує нас з Європою. На третій рік закуповуємо сучасний рухомий склад і рухаємось по країні швидкістю 200 км/год. Це вартує реформи? Вартує. Це вартує боротьби за Укрзалізницю? Вартує", - підкреслив міністр.

Раніше Омелян розкритикував колишнього главу Укрзалізниці Войцеха Балчуна.

"Замість того щоб робити реформу, професійно працювати і нікого не слухати, він з самого початку пішов домовлятися. Його ловили то в одній партії, то в інший, то у одного політичного боса, то в іншого. Це неправильний підхід", - заявив Омелян.

Зараз ви читаєте новину «Омелян розповів, на скільки мільярдів обкрадають Укрзалізницю щороку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі