неділя, 20 березня 2022 05:36

OLX і Аvito відмовляються йти з ринку РФ

OLX і Аvito відмовляються йти з ринку РФ
Нідерландська компанія Prosus, яка володіє OLX і Аvito, відмовляється йти з ринку країни-агресора. Фото: itc.ua

Платформа OLX Україна засуджує вторгнення Росії. Проте нідерландська компанія Prosus, яка нею володіє, відмовляється йти з ринку країни-агресора.

Про це повідомляє OLX Україна.

У платформі заявляють, що не мають впливу на діяльність бізнесу в інших країнах. Представництво в Україні обмежується локальною роботою націленою на місцеве населення.

Компанія Prosus відмовляється виходити з Росії.

"З першого дня існування наша платформа підтримувала мільйони українців та надавала їм можливість брати участь у торгівлі, пропонувати один одному послуги, розвиваючи таким чином локальні спільноти", – йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Австралія заборонила постачання в РФ алюмінію і глинозему

Команда платформи підтримує роботу, допомагає волонтерам та користувачам. Запроваджує внутрішні ініціативи та докладає зусиль для того, щоб Україна якнайшвидше перемогла.

На початку війни OLX виплатила зарплату співробітникам наперед, орендувала місця тимчасового проживання, перевезла тих працівників, які цього потребували і запровадила фінансову допомогу.

До активів компанії Prosus належить і Аvito.Акціонери вирішили продовжувати працювати на локальному ринку в Росії.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Нидерландская Prosus, владеющая OLX и Avito, отказывается уходить из России1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «OLX і Аvito відмовляються йти з ринку РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі