середа, 20 лютого 2008 16:44

Ольга Горбачова роздягла догола цілу футбольну команду (ФОТО)

Своє нове відео на пісню "Очень-очень" група "Арктіка" відправилася знімати до Чернігова: туди, де живуть і тренуються гравці футбольного клубу "Десна", пише Комсомольська правда. І справа тут не в тому, що на "динамівців" у співачки не вистачило грошей - просто футболісти "Десни" давно дружать з "Арктикою" - хлопці познайомилися з дівчатами на закритті футбольного сезону, де вони виступали на запрошення клубу.

Не дивлячись на те, що дівчата і спортсмени працювали на морозі більше 10 годин, причому в літній формі, зйомки вийшли жаркими. Опинившись в теплому приміщенні, футболісти роздяглися і почали натиратися горілкою. У результаті Ольга Горбачова запропонувала включити цей фрагмент в кліп... і тут почалося! Воротар Юра тут же підбив всю команду роздягтися догола і прикрити інтимні місця м"ячами. Так народилася нова сцена для відео, в якій солістки "Арктики" танцювали між голими спортсменами. Найбільше це сподобалося самим футболістам. Після кожного дубля розпалені хлопці вимагали у режисера ще один дубль.

- Мене вразив професіоналізм, з яким працювали на майданчику хлопці з "Десни": стільки терпіння, чарівності, - раділа Горбачова. - Жоден чоловік-модель, яким би красивим він не був в кадрі, не зможе передати навіть десяту частку того посила, що йде від них. Отже я вже подумую, чи не зняти в наступному відео ще одну красиву гру - баскетбол, повідомляє Rupor.info.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Горбачова роздягла догола цілу футбольну команду (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі