субота, 28 травня 2022 20:05

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти знову підуть на Миколаїв, але їх чекає "сюрприз" - Марченко про оборону міста

Окупанти знову підуть на Миколаїв, але їх чекає "сюрприз" - Марченко про оборону міста
У Миколаєві готові дати відсічь ворогу. Фото: 24tv.ua

Російські війська знову спробують захопити Миколаїв, проте отримають значний опір від українських військових.

Щоб пробити оборону міста, ворогу не вистачить ресурсів. У цьому переконаний генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко, який керував обороною Миколаївщини, передає "Еспресо".

"Окупантам недостатньо тих сил і засобів, які вони мають, аби побороти оборону Миколаєва. Там є прекрасні наші командири, воїни, які побудували оборону так, що окупантам буде важко пробити хоча б перші її лінії", - наголосив Марченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ пішли в контрнаступ на півдні України: окупанти зазнають великих втрат

Також додав, що українські військові готові до контрнаступу - відвойовувати українські території. Проте для цього потрібне підсилення та додаткове озброєння.

28 травня, зранку окупанти вчергове обстріляли місто Миколаїв.

Удар припав на житлові квартали. Два боєприпаси розірвалися у дворах багатоповерхівок. Про це інформує Миколаївська обласна державна адміністрація.

Внаслідок обстрілу пошкоджено декілька багатоквартирних будинків. Одна людина загинула на місці. Також на цей час відомо щонайменше про шістьох поранених цивільних.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти знову підуть на Миколаїв, але їх чекає "сюрприз" - Марченко про оборону міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі