субота, 19 березня 2022 08:20

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти придумали новий "фейк" - брешуть, що захопили половину України

Окупанти придумали новий "фейк" - брешуть, що захопили половину України
Росіяни постійно вигадують брехню про Україну. ФОТО: Центр протидії дезінформації

Росія поширює мережею фейкову мапу свого просування Україною. На карті вказують, що нібито окупували або заблокували вже половину нашої держави.

Це вигаданий малюнок, заявили в українському Центрі протидії дезінформації.

"Насправді на 18 березня ситуація така: українські військові збили два літаки, по три вертольоти і безпілотники, чотири крилатих ракети ворога. Знищили російського генерал-лейтенанта Андрія Мордвічева. У Гомелі через цілодобове лікування поранених окупантів – відмінені або перенесені планові операції білорусів", - зазначили у Центрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія може почати відкриту мобілізацію. Є ризик провокацій – Генштаб

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти придумали новий "фейк" - брешуть, що захопили половину України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі