вівторок, 08 листопада 2022 18:28

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти грабують Херсонщину: як вивозять украдену техніку

Окупанти грабують Херсонщину: як вивозять украдену техніку
Окупанти вивозять з Херсонської області техніку та будівельні матеріали. Фото: eastnews.ua

7 листопада через дамбу Каховської ГЕС рухалися колони вантажних автомобілів з побутовою технікою та будівельними матеріалами. Їх викрали російські окупанти.

Вивозять обладнання і вежі мобільного звʼязку українських операторів. Про це повідомляє Генштаб у зведенні.

"У районі міста Берислав російські окупанти підірвали лінії електропередач та устаткування сонячної електростанції. З Херсонського обласного музею Шовкуненка окупанти вивезли всі художні цінності, меблі й обладнання", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Друга армія світу" захищає свої танки краденими каналізаційними люками

У Донецьк направили групу представників слідчого комітету Росії для розслідування значних втрат особового складу 155-ї окремої бригади морської піхоти.

У Мелітопольському й Михайлівському районах Запорізької області окупанти примушують людей отримувати російські паспорти. Українські паспорти відбирають і погрожують переселенням.

На Херсонщині російські мародери вивозили з будинків майно, крали легкові й вантажні автомобілі, розграбували фермерські господарства й зернотоки, вивезли врожай, селітру й дизельне пальне.

Представники "елітного" підрозділу російської гвардії крали на Київщині спідню білизну, одяг, побутову техніку.

За 258 днів ЗСУ знищили 77 170 російських окупантів, 2786 їхніх танків, 5654 бронемашин, 260 гелікоптерів і 278 літаків.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти грабують Херсонщину: як вивозять украдену техніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі