вівторок, 08 березня 2022 12:05

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти атакують Маріуполь

Окупанти атакують Маріуполь
Військові дії почали на напрямку, з якого мали вийти мирні мешканці Фото: Мілітарний

Окупаційні сили Росії розпочали атаку на Маріуполь.

Військові дії почали на напрямку, з якого мали вийти мирні мешканці, пише полк "Азов".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна погодила коридор для евакуації з Сум: точний час і маршрут

Рашисти знову зривають евакуацію Маріуполя.

"Спеціально для евакуації мирних жителів Маріуполя за єдиним маршрутом, захисниками міста було вжито низку заходів: розчищення дороги від мін, знято інженерні загородження та інше. Прямо зараз, не випускаючи маріупольців із міста, ворог розпочав атаку на Маріуполь саме у цьому напрямі" - полк "Азов".

Ситуація у Маріуполі наразі критична. У місті немає електрики, зв'язку, водопостачання. Захисники Маріуполя зупиняють намагання ворога прорватися у місто. Російські окупанти продовжують гатити по Маріуполю, в руйнуваннях від ворожих нападів всі райони. Не лишилося вулиць без розбитих вікон, знищених квартир, будинків. Складно оцінити жертви від російської агресії: тіла загиблих сусіди ховають прямо у дворах житлового сектору. Як мінімум, двічі російські посіпаки зривали евакуацію мирних жителів.

Харків, Чернігів, Маріуполь, Херсон, Гостомель і Волноваха отримали статум міста-героя за активний спротив російському окупанту.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти атакують Маріуполь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі