четвер, 04 листопада 2021 12:09

"Виявили цілий "букет" кишкових інфекцій" - батьки благають врятувати єдину дитину

Автор: Фото надане Юлією Волковою
  4-річна Олександра Волкова з Фастова на Київщині в клініці Варшави лікують ускладнення після пересадки печінки. Сума боргу складає понад 1 млн.грн. Батьки благають про допомогу.
4-річна Олександра Волкова з Фастова на Київщині в клініці Варшави лікують ускладнення після пересадки печінки. Сума боргу складає понад 1 млн.грн. Батьки благають про допомогу.

4-річна Олександра Волкова із Фастова на Київщині перебуває в клініці Варшави. Має ускладнення після пересаджування печінки. За обстеження та лікування сума боргу становить понад 1 млн грн. Батьки благають про допомогу.

"У доньки через кілька тижнів після народження виявили біліарну атрезію. Згодом у Варшаві Сашу прооперували. Створили штучні жовчні протоки, - розповіла Gazeta.ua мати Юлія Волкова. - У лютому зробили пересадили печінку від мене. 300 тисяч злотих на операцію збирали всім світом. У квітні ми повернулися додому й у Саші було все гаразд. Але наприкінці літа доньку вразила кишкова інфекція. В Україні нам не змогли допомогти. Біль у животі ставав дедалі жахливішим".

Рятувати життя Олександрі знову взялися лікарі Варшави. Почалися обстеження і лікування.

"У кишківнику виявили збільшені лімфовузли. Підозрюють посттрансплантаційний синдром. Потрібна біопсія. А ще операція з розширення артерії. Але зараз це зробити неможливо, бо в Саші виявили цілий "букет" кишкових інфекцій. Ми не знаємо, скільки ще будемо в клініці. Наша сім'я виснажена морально й матеріально. Ми заборгували 158 тисяч злотих. Це понад 1 мільйон гривень. Благаємо добрих і небайдужих людей про допомогу. Щоб наша донька вернулася додому здоровою і пізнала радості дитинства. А перші три роки життя забула, як страшний сон", - говорить Юлія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Потрапила у велику біду" - онкохворій викладачці бандури на операцію потрібна допомога

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 5168742238986404 або Монобанку – 4441 1144 1213 0997 (Волкова Юлія Володимирівна).

Група у Facebook
https://www.facebook.com/groups/1586701278032466/?ref=share

Зараз ви читаєте новину «"Виявили цілий "букет" кишкових інфекцій" - батьки благають врятувати єдину дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі