четвер, 18 вересня 2008 10:17

Обама випереджає Маккейна

Згідно з даними масштабного опитування, яке публікує TheNewYorkTimes, 48% респондентів в США має намір голосувати на президентських виборах в листопаді за демократа Барака Обаму, і лише 38% віддають перевагу республіканцеві Джону Маккейну. Опитування було проведене NewYork Times/cbs News серед більше тисячі чоловік.

Симпатії білих жінок розділилися між кандидатами навпіл, тоді як до проведення з"їздів партій Маккейн обганяв Обаму по цьому параметру (44% проти 37%).

Обама обганяє Маккейна на 16% по голосах виборців від 18 до 44 років, тоді як Маккейн користується більшою популярністю у білих чоловіків і людей старше 65 років - тут він випереджає Обаму на 17%. Симпатії людей середніх років розділилися навпіл.

Більше 75% вважають, що Маккейн вибрав Пейлін своїм напарником, щоб вона допомогла йому виграти вибори, а не через те, що вона може бути президентом. У разі Джо Бідена подібні звинувачення Обамі пред"являють лише 31% респондентів, тоді як 57% вважають Бідена готовими зайняти високий пост, повідомляє "Газета.Ru".

Зараз ви читаєте новину «Обама випереджає Маккейна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі