середа, 15 жовтня 2008 09:26

Обама випереджає Маккейна на 14%

Кандидата в президенти США від Демократичної партії Барака Обаму зараз підтримує на 14% більше співгромадян-виборців, ніж його суперника - республіканця Джона Маккейна. Про це свідчать оприлюднені у вівторок підсумки нового опитування громадської думки, проведеного телекомпанією CBS і газетою "Нью-Йорк таймс".

Згідно з результатами цього соціологічного дослідження, за Обаму в даний час готові проголосувати 53% американців, за Маккейна - 39%. Таким чином, Обама, якщо приймати до уваги опубліковані 6 жовтня дані попереднього опитування, збільшив відрив від Маккейна ще на 3%.

При цьому більшість громадян США вважають, що Обама веде свою виборчу кампанію в позитивнішому, ніж його політичний опонент, ключі. 61% американців дорікають Маккейнові в тому, що він приділяє більше часу нападкам на Обаму, а не роз"ясненню своїх позицій з тих або інших проблем внутрішньої і зовнішньої політики. Тим часом, аналогічні звинувачення в адресу Обами кидають тільки 27% американців, повідомляє Лігабізнесинформ.

Зараз ви читаєте новину «Обама випереджає Маккейна на 14%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі