субота, 06 червня 2009 18:33

Обама привіз до Франції все сімейство

Обама привіз до Франції все сімейство
Президент США Барак Обама прибув до Франції для участі в церемонії святкування 65-ої річниці висадки військ союзників в Нормандії. Заокеанського гостя супроводжують його дружина Мішель та дві дочки.

Американський лідер і французький президент Ніколя Саркозі зараз знаходяться в місті Канні на півночі Франції. Після нетривалої бесіди Обама і Саркозі взяли участь в прес-конференції.

Голова американської адміністрації, зокрема, сказав: "Чудово, що я знову знаходжуся у Франції, особливо в такий знаменний день. Тому що цей день знаменує собою не тільки тріумф Свободи, але і торжество трансатлантичної співпраці в ім"я процвітання життя і безпеки на обох берегах Атлантики".

Після прес-конференції Саркозі та Обама попрямували в сусіднє місто - Кольвіль-сюр-Мер для участі в церемонії святкування висадки військ союзників в Нормандії, яка отримала назву "Операція "Оверлорд" і стала найбільшою десантною операцією в історії воєн, повідомляє Euronews.

Зараз ви читаєте новину «Обама привіз до Франції все сімейство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі