середа, 19 червня 2013 22:42

"Obama help!" - Феменки влаштували чергову топлес-акцію в Берліні
14

Фото: Фото: femen.org

Активістки жіночого руху FEMEN влаштували в Берліні засідку на шляху проходження президента США Барака Обами, який перебував там з візитом. Про це повідомляє прес-служба руху.

"Секстремістки FEMEN скористалися історичними візитом Обами до Берліна, щоб заявити про незаконне перебування у туніської в'язниці чотирьох своїх сестер: Аміни Сбоу, Жозефін Маркманн, Полін Хіллер, Маргарит Штерн", - зазначено в повідомленні.

Вони спробували прорватися до кортежу, але охорона американського президента завадила їм це зробити.

На тілах активісток були написані заклики "Обама, врятуй!". В результаті місцева поліція заарештувала їх і відправила до відділку.

"FEMEN звертається до лідера світової демократії президентові США Барака Обами з заявою про грубі порушення прав людини на Близькому Сході і просить сприяти звільненню туніських в'язнів FEMEN", - йдеться у зверненні.

Як повідомлялося раніше, напівоголені активістки руху FEMEN опівночі з 17 на 18 червня влаштували акцію протесту проти політики Президента Білорусі Олександра Лукашенка, який прибув увечері 17 червня до Києва з візитом.

Зараз ви читаєте новину «"Obama help!" - Феменки влаштували чергову топлес-акцію в Берліні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі