вівторок, 17 вересня 2024 18:01

Про що Трамп домовився б з Путіном? Пародія на Портникова - в проекті Gazeta.ua "Люди і лайки"

Про що Трамп домовився б з Путіном? Пародія на Портникова - в проекті Gazeta.ua "Люди і лайки"
Фото: Gazeta.ua

На Youtube-каналі Gazeta.ua стартує новий проєкт "Люди і лайки". Це серія пародій на людей, які все знають, все коментують і часто дають "100-відсоткові" прогнози.

"У кожного сьогодні є своя улюблена голова в екрані телевізора чи компʼютера. Так само у кожного є неприємні голови, які дратують і обурюють. Одним ми посилаємо лайки, іншим посилаємо… лайку. І не помічаємо, як ті голови множать стереотипи вже в наших головах, а то й маніпулюють нами, - пояснює ідею проекту головний продюсер проекту Gazeta.ua-Країна Олександр Харченко. - Аби цього не сталось, іноді варто поглянути на дружніх чи недружніх нам інфлюенсерів з іронією. А то й сарказмом, якщо недружня голова несе нам та загалом в маси агресивну маячню. Це ми і робитимемо в нашому проекті".

Перший випуск присвячений журналісту Віталію Портникову. А постане він перед вами у виконанні постійного автора проєктів на нашому каналі Володимира Ільченка.

Зараз ви читаєте новину «Про що Трамп домовився б з Путіном? Пародія на Портникова - в проекті Gazeta.ua "Люди і лайки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі