пʼятниця, 27 вересня 2019 19:05

Нова очільниці МОЗ прокоментувала конфлікт у відомстві

Нова очільниці МОЗ прокоментувала конфлікт у відомстві
Зоряна Скалецька повідомила про аудит у МОЗ. Фото: Segodnya

Міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька прокоментувала кадровий скандал, який виник у її відомстві.

Скалецька заявила, що взяла на себе зобов'язання продовжувати зміни в системі охорони здоров'я і виконувати всі пункти програми уряду. В рамках цього глава міністерства має намір провести в ньому аудит, а за його результатами залишити на посадах "найефективніших працівників". Відповідну заяву Скалецької опублікувала прес-служба Міністерства охорони здоров'я в Facebook.

"В МОЗ буде проводиться аудит. За його результатами найкращі, найефективніші працівники залишаться працювати на державу і український народ. Хто за картинками ховає неефективність і бездіяльність – на вихід", - йдеться в повідомленні.

Скалецька також заявила про тиск на себе "політичними засобами" з боку чиновників. При цьому міністр запевнила, що МОЗ працюватиме у звичному режимі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівники МОЗ просять прем'єра втрутитися у конфлікт

"Внутрішня сварка між одним із моїх заступників і частиною колективу відомства не впливає на те, щоб швидка доїхала до пацієнта вчасно, були ліки, готувалися закони. Ми всі працюємо", - підкреслила глава міністерства.

У Міністерстві охорони здоров'я намагаються звільнити працівників, які прийшли під час роботи попередньої міністерки Уляни Супрун.

Так, планувалося звільнити двох керівниць директоратів міністерства — директорату стратегічного планування та євроінтеграції Ірину Литовченко, гендиректорку медичних послуг Оксану Сухорукову.

Зараз ви читаєте новину «Нова очільниці МОЗ прокоментувала конфлікт у відомстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі