неділя, 03 вересня 2006 12:43

Німецькі стюардеси носитимуть національні костюми

 

Німецька авіакомпанія "Люфтґанза" запровадила цікаву інновацію у своїх літаках. Відтепер стюардеси носитимуть форму, стилізовану під національний костюм Баварії. Хотіли перевдягнути і пілотів, але вчасно схаменулися - капелюх із пір"ячком та шкіряні шорти не дуже практичні.

Блакитні сукні поверх білих сорочок з коротким рукавом та довгий полотняний фартух - так відтепер виглядатимуть стюардеси в німецьких літаках. Нововведення пов"язане з наближенням знаменитого Октоберфесту - щорічного пивного фестивалю, який відбуватиметься в Мюнхені в жовтні. Саме в такому вбранні офіціантки на фестивалі подають пиво клієнтам.

Працівники авіакомпанії не вперше одягають традиційний баварський одяг напередодні пивного фестивалю. Однак вперше на це зголосилися стюардеси. Представник Люфтґанзи в Мюнхенському аеропорту Карл Гарнарт сказав, що вдягнути національний костюм бажали навіть пілоти, однак їм це заборонили через його нефункціональність.

Вбрання дебютувало в п"ятницю на рейсі Мюнхен-Нью-Йорк. Стюардеси носитимуть баварську сукню з першого вересня і до початку жовтня на рейсах між Мюнхеном та Північною Америкою та Азією. Пивний фестиваль Октоберфест триватиме з 16 вересня і до 3 жовтня в Мюнхені, повідомляє "5 канал".

Зараз ви читаєте новину «Німецькі стюардеси носитимуть національні костюми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі