четвер, 18 липня 2019 15:10

"Не знала" - Федишин виступила на агітаційному концерті екс-"регіонала"

"Не знала" - Федишин виступила на агітаційному концерті екс-"регіонала"
Ірина Федишин заявляє, що не агітувала на Фестивалі сім'ї за Мисака. Фото: 032.ua.

Українська співачка Ірина Федишин виступила на агітаційному концерті екс-"регіонала" Володимира Мисика.

Безпартійний Володимир Мисик балотується у мажоритарному окрузі №172 у Харкові. Під час концерту також виступав мер Харкова Геннадій Кернес, передає Zaxid.net.

Міський голова Кернес агітував за Володимира Мисика. Він назвав усіх присутніх "однією великою родиною". Ірина Федишин також повідомила про концерт у Харкові, але його агітаційну частину не згадала.

Продюсер Федишин Віталій Човник зазначив, що під час її виступу агітаційних плакатів не було.

"З приводу того, що Мисик повинен вітати десь після концерту, нам було відомо. Але він безпартійний, не має відношення до жодної політичної сили. Ми знали, що буде його вітання наприкінці концерту, але він безпартійний, тому жодних питань із цього приводу немає", – каже Човник.

У Facebook співачка зазначила, що "у Харкові ні за кого не агітувала", а інформація, яка шириться у ЗМІ, неправдива.

"Організатори фестивалю не повідомили команді Ірини Федишин про наміри виступати безпартійного кандидата в депутати та мера міста Харкова, які відбулися 2 години після того, як співачка залишила концертний майданчик! Команда Федишин не несе відповідальність за інших людей, які виступали на цій сцені! А також за інші концерти, які відбувалися у рамках фестивалю! Ірина Федишин ніколи не підтримувала і не підтримує так званих політичних опозиційних блоків!!! Тим паче, співачка засуджує їхню політику!" - йдеться у повідомленні співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Корупція у державному концерті" — Зеленський затнувся на нараді

Агітаційний "фестиваль сім'ї" проходив у неділю, 14 липня. На концерті виступали MARUV, Ірина Федишин і Сергій Бабкін.

Віталій Мисик у 2006-2012-х був членом Партії Регіонів у Харківській міській раді. З 2016-го став членом партії "Відродження".

Зараз ви читаєте новину «"Не знала" - Федишин виступила на агітаційному концерті екс-"регіонала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі