середа, 26 вересня 2018 21:29

"Не здаюся" - Сенцов надіслав новий лист

"Не здаюся" - Сенцов надіслав новий лист
Сенцов надіслав листа з подякою всім, хто підтримує. Фото: Colta

Український режисер Олег Сенцов, який відбуває незаконне покарання в Росії, надіслав новий лист. В'язень подякував всім за підтримку і зауважив, що не здається.

Лист отримала правозахисниця Зоя Свєтова, про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

"Спасибі тим людям, які все ще, незважаючи на цей тривалий нескінченний марафон продовжують підтримувати мене, а головне і всіх інших українських політзеків. Вони не здаються і я разом з ними. Вірю в хороший результат всієї цієї історії, незважаючи ні на що. Ніщо не буває вічним, навіть погане!" - пише Сенцов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенцову присвоїли престижне звання

За словами режисера, він не очікував, що витримає голодування так довго.

"Не очікував, що мене настільки вистачить і не знаю, наскільки вистачить ще. Але не здаюся! Чого і вам всім бажаю. Привіт всім хорошим людям!" - додав політв'язень.

Ув'язненого в Росії українського режисера Олега Сенцова необхідно звільнити з урахуванням дуже важкого стану здоров'я через голодування. Політв'язень Кремля голодує 135-й день у російській в'язниці. Про це заявив спецпредставник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер.

Зараз ви читаєте новину «"Не здаюся" - Сенцов надіслав новий лист». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі