пʼятниця, 06 лютого 2015 20:29

Не треба вірити чуткам та заявам: Піски та Авдіївка під контролем ЗСУ
5

Фото: Микола Марченко

Станом на сьогоднішній день ситуація під Пісками залишається напруженою, але стабільною. Відбуваються періодичні обстріли позицій українських військ російсько-терористичними підрозділами. Бійці в цьому районі із станкового протипіхотного міномету накрили диверсійно-розвідувальну групу денеерівців.

"Ми як і раніше повністю контролюємо те, що залишилося від Пісок. Лінія утримується. Не знаю, про що там зараз пишуть в інтернеті і говорять в новинах. Але всі чутки і заяви противника про прориви, взяття Пісок і Авдіївки - не більше ніж чутки і заяви. Щільність вогню середня. Бувало й гірше", – у формі СМС передає Володимир Шередега із полку особливого призначення "Дніпро-1". Скидає кілька фото, відзнятих на телефон.

Пояснює, колись думали, що простоїмо тут не більше кількох днів перед просуванням вперед. А місцеві жителі, що біжать від війни, думали, що вже через кілька днів повернутися додому. Тепер від селища майже нічого не залишилося. Буферна вогнева зона випала з часом. Тепер ніхто навіть не береться пророкувати, коли і чим все це закінчиться. І як взагалі може закінчитися.

"Зв'язку на Київстарі тепер тут немає взагалі. Тому я хочу попросити вибачення за себе та інших бійців за те, що ми не виходимо на зв'язок. Все буде добре", – інформує Володимир Шередега.

Зараз ви читаєте новину «Не треба вірити чуткам та заявам: Піски та Авдіївка під контролем ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі