вівторок, 08 травня 2018 18:12

Назвали українські міста, у яких може бути небезпечно 9 травня

Назвали українські міста, у яких може бути небезпечно 9 травня
Українські міста, у яких може бути небезпечно 9 травня - перелік. Фото: Цензор.НЕТ

У Києві, Дніпрі, Херсоні, Сумах, Одесі, Полтаві, Кривому Розі, Кропивницькому, Кременчуці, Харкові, Черкасах, Миколаєві та Маріуполі можуть пройти "Марші безсмертного полку", тому у цих містах є ймовірність сутичок.

Найнебезпечнішими містами 9 травня можуть бути Дніпро, Одеса і Харків, розповів "Апострофу" заявив екс-співробітник СБУ Іван Ступак.

Силовики можуть втратити контроль над ситуацією у разі серйозної події.

"У правоохоронців уже є подібний досвід, я думаю вони впораються. Якщо з-за поребрика не буде чіткої установки дестабілізувати ситуацію, а завдання просто пограти м'язами, то наші силовики впораються. Але якщо буде пряма вказівка, наприклад, на теракт, то, на жаль, думаю, можуть бути проблеми, і правоохоронці не впораються", – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ затримала вербувальників акції "Безсмертний полк"

Слідчі СБУ провели обшуки у представників забороненої в Україні Комуністичної партії. Служба безпеки здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення дій з метою захоплення державної влади та державної зради.

Зараз ви читаєте новину «Назвали українські міста, у яких може бути небезпечно 9 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі