субота, 29 квітня 2017 00:31

Насірова терміново прооперували

Насірова терміново прооперували
Насірова прооперували. Фото: ТСН

Відстороненому від роботи голові ДФС Роману Насірову видалили один із ендокринних органів.

Про це ТСН повідомив директор УНПЦ ендокринної хірургії, трансплантації ендокринних органів і тканин МОЗ України Олександр Ларін.

"У будь-якого хворого є багато органів, які пов'язані з ендокринною системою. А розголошувати – не маємо права", - пояснив він.

Операція тривала три години, після чого Насірова перевезли з операційної до реанімації, в операційному блоці були присутні тільки медики та журналісти.

Згодом до реанімації приїхали родичі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд задовольнив прохання прокурорів про арешт Насірова

"Нормально все", - запевнив завідувач хірургічним відділенням Центру ендокринної хірургії Володимир Паламарчук.

Операція була термінова, але планова. Хворобу діагностували три тижні тому.

Лікарі запевняють, що пацієнт житиме, але ще добу перебуватиме в палаті інтенсивної терапії, а далі переміститься до звичайної.

"На час операції електронний браслет, який відслідковує пересування колишнього фіскала, з ноги не знімали. Лікарям він не заважав і помилково не спрацьовував", - йдеться у сюжеті.

2 березня у лікарні "Феофанія" Насірову поставили діагноз "інфаркт міокарда".

Серцевий напад нібито стався у той момент, коли його прийшли заарештовувати детективи Національного антикорупційного бюро за підозрою у мільярдних зловживаннях.

Важкий стан пацієнта мав завадити його арешту.

Насіров таки постав перед судом для обрання запобіжного заходу, а комісія Міністерства охорони здоров'я кількома тижнями пізніше спростувала поставлений у "Феофанії" діагноз. Комісію було скликано за ініціативи НАБУ.

Зараз ви читаєте новину «Насірова терміново прооперували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі